Malmö Bastugille är en ideell förening som bildats för att ta tillvara medlemmarnas intresse för bastu och vinterbad. Målet är att skapa en bra badkultur, som ska ge skön avkoppling och trevlig gemenskap på Ribban eller Kallis, som en del kallar denna oas, några steg från verkligheten.

Under året arrangerar Bastugillet flera trivselkvällar med olika tema och utflykter till olika badanläggningar i Sydsverige, Danmark och Tyskland.

Inbjudan till alla våra aktiviteter hittar du under NYHETER här på hemsidan.

Vill du ha kontakt med oss i styrelsen så skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi svarar oftast under dagen. Eller prata med oss när vi ses nere i bastun på kallis.

VIKTIG INFORMATION OM GDPR, NY DATALAGSTIFTNING
Malmö Bastugille är personuppgiftsansvarig för dina uppgifter som du lämnade när du blev medlem. Vi behöver dessa uppgifter för föreningens utskick. Vi använder dem också för inbjudningar till våra olika träffar och evenemang och för att registrera att Du har betalat medlemsavgiften. Vårt medlemsregister lämnas inte vidare till någon annan aktör.
Vi förbehåller oss rätten att publicera texter och bilder från våra evenemang på vår hemsida.
Lagen innebär att vi ej får lägga ut dina personuppgifter på vår hemsida utan ditt samtycke, så vänligen meddela styrelsen om du inte vill medverka med namn eller foto på hemsidan.

Om Du inte vill ha Dina uppgifter i vårt medlemsregister ber vi dig kontakta
Malmö Bastugilles styrelse. Om ett utskick studsar mot din uppgivna e-postadress fler än tre (3) gånger, kommer du att tas bort som prenumerant på Bastugillets Nyhetsbrev och din mailadress raderas.
Du kan närsomhelst dra tillbaka ditt samtycke och därigenom få dina registrerade uppgifter raderade.

Malmö Bastugille har också en sluten diskussionsgrupp på Facebook där medlemmarna i gruppen kan skriva om allt smått och stort som gäller Ribersborgs kallbadhus och Malmö Bastugilles verksamhet. För att bli medlem i gruppen MALMÖ BASTUGILLE på Facebook måste du söka upp gruppen på Facebook och be om att få bli insläppt. Här gäller Facebooks användarvillkor och regler för dataskydd. Medlemmar i gruppen kan t.ex. se alla andra medlemmar i gruppen. Det är helt självvalt om du också vill vara medlem i Facebookgruppen "Malmö Bastugille" och delta i diskussionen där. Facebookgruppen har egentligen inget med det dataskydd som gäller för medlemskapet i föreningen Malmö Bastugille enligt ovan att göra, mer än att vi bara släpper in personer i gruppen som har betalt medlemsavgiften till föreningen. Du kan själv gå ur Facebookgruppen när du vill och det påverkar inte ditt medlemskap i föreningen på något sätt. Viktiga nyheter från styrelsen om vår verksamhet meddelas alltid via hemsidan www.bastugillet.se också, och vid större händelser, via mail och om möjligt via anslag nere på badet.