Välkomna till Höstfest med Soppbuffé och Gemensam Bastukväll!

Varmt välkomna till en värmande soppbuffé och gemensamt bad med täta Sauna-aufguss på Ribersborgs kallbadhus Söndagen den 28 oktober kl. 17.00 - 20.30. Vi gästas av vännerna från vinterbadarföreningen "Det kolde gys" från Helgolands badeanstalt utanför Köpenhamn, så det blir garanterat minst lika hög stämning i bastun som under vinprovningen i våras, då danskarna bjöd på flera intensiva och mycket uppskattade "Sauna-gys" i ångbastun. 

Den här gången inleder vi kvällen kl.17.00 med en välsmakande och värmande soppbuffé i restaurangen och från kl.18.30 väntar den tysta bastun och den vedeldade bastun på "damsidan" som vi hyr för den här kvällen, för gemensamma härliga aufguss. Det blir också premiär för gemensamt bad i bastugillets regi. Omklädning sker i badhytterna på damsidan, eller i det uppvärmda omklädningsrummet. Vi hoppas kunna organisera växelvis svenska och danska aufguss var 20:de minut i den vedeldade bastun och härliga Sauna-peeling i den tysta bastun. Förhoppningsvis slipper vi köer till bastun före aufgussen eftersom vi har anläggningen för oss själva, med ett begränsat antal badgäster. 

Köp din biljett i badkassan. Observera att antalet biljetter är begränsade - först till kvarn.... Pris 230 kr (måltidsdryck ingår ej i priset)

 

Varmt och ångande välkomna! 

/Styrelsen


Bastugillets Höstfest med Soppbuffé och Bastukväll

Söndagen den 28 Oktober 2018

Lokal ca.17.00-18.30 I Restaurangen dukar vi upp en soppbuffé bestående av två olika soppor:

Gulaschsoppa - serveras med gräddfil & surdegsbröd

Pumpasoppa - med rostade frön & örtolja, serveras med surdegsbröd Kaffe ingår efter maten

Bad & Bastu ca. 18.30-20.30 Två bastu & omklädningsrum ingår: ”Den tysta bastun” & den vedeldade bastun på damsidan.

PRIS: 230:-/person

Baren håller öppet under soppbuffén där gästerna betalar själva för den dryck de önskar dricka.

Vi reserverar halva lokalen åt er och borden dukas med vita pappersdukar, servetter och värmeljus.

Välkomna!

/Ribersborgs kallbadhus