Kallelse till årsmöte & festmacka 13 mars kl.18.30 - RÖSTA PÅ ÅRETS BADARE IDAG!

Föreningen Malmö Bastugille kallar härmed till årsmöte onsdagen den 13 mars kl.18.30 på Restaurang Ribersborg (vid parkeringen) 

Vid årsmötet tillkännages vem som vunnit omröstningen om titeln "Årets badare." Vinnaren får utöver äran också glädjen att förvalta vandringspriset "Isbjörnarna" under ett år som en prydnad i sin bokhylla. Glasskulpturen Isbjörnarna är designad av glaskonstnären Mats Jonassson på Målerås Glasbruk i Småland och utgör en gåva från bröderna Kylborn till Malmö Bastugille. Vandringspriset har utdelats sedan år 2000. Läs mer om vilka inteckningar det finns i vandringspriset under fliken:  Aktiviteter - Årets Badare ovan.

Efter årsmötesförhandlingarna serveras en liten festmåltid med "Toast Skagen de lux" med skagenröra och räkor, lax, ägg, dill och citron samt ett glas vin eller öl, kaffe och kaka (pris 230 kr)

Under kaffet kommer Anna Hansson att kåsera om sina upplevelser som barnmorska i krigets Afghanistan för Läkare utan gränser. Anna är känd för de flesta av oss som en trogen gäst på Ribersborgs kallbadhus. Ivrig vinterbadare och med ett förflutet som styrelseledamot och ordförande i Malmö Bastugille. Till vardags jobbar hon som barnmorska på Universitetssjukhuset i Malmö. Men nu är hon nyss hemkommen från sitt uppdrag i Afghanistan och har mycket att berätta om sina upplevelser där. 

 

Anmäl dig senast onsdagen den 6 mars via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

så att du inte missar denna trevliga festmåltid i goda vänners lag och Anna Hanssons berättelse om  upplevelserna i Afghanistan.

Meddela ev önskemål om t.ex. vegetarisk kost, laktosfritt, glutenfri kost osv. i din anmälan.

Välkomna!

/Styrelsen 

PS: Du har väl betalt medlemsavgiften för 2019, så att du har rösträtt på mötet???

 

Rösta på ÅRETS BADARE!

OBS! Det är hög tid att rösta på vem som ska bli ÅRETS BADARE! Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. före den 12 februari och föreslå vem som ska ta emot det ärorika vandringspriset i år. Enligt stadgarna ska det vara en kvinna i år. Kriterierna är att personen ifråga ska vara den som sprider mest trivsel och glädje i bastun på Ribersborgs kallbadhus och under våra resor och utflykter med Bastugillet.

Under fliken Aktiviteter - Årets Badare ovan. kan du läsa mer om priset och se vilka som gjort sig förtjänta av en inteckning i vandringspriset under åren som gått  - allt sedan sedan år 2000 då priset instiftades. Dessa omvittnat trevliga och hedervärda personer kan tyvärr inte komma ifråga för priset igen, eftersom man bara kan erövra en inteckning i sin livstid. Sittande styrelse är också diskvalificerad, eftersom styrelsen utgör juryn som räknar samman rösterna.

Skicka din röst idag, med namnet på den kvinna som förtjänar titeln ÅRETS BADARE till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - vinnaren avslöjas på årsmötet när priset överlämnas.