Utflykt till Solhejdan med bad, bastu och grillkväll

 Lördagen den 22 augusti gör vi en gemensam utflykt till Solhejdan i Skanör!

Anmäl dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 15 augusti, så att vi kan samordna transporten. Ange i din anmälan om du har platser i din bil eller om du vill ha plats i någon bil. Utöver en slant för bensinen kostar utflykten ingenting. Ta med eftermiddagsfika, grillmat & dryck samt ett par stora badlakan och badskor. 

Vi samlas på parkeringen framför Ribersborgs kallbadhus kl. 14 och när vi kommer ner till Solhejdan får vi en rundvandring och presentation av området och faciliteterna där. Sen blir det en gemensam fika i solen och därefter väntar en spännande bouleturnering. Vi har blivit utmanade av våra värdar att försvara vår heder i boule och om du är intresserad av att deltaga så hör av dig. Tävlingen sker på två parallella banor så vi måste få ihop minst 2 st tvåmannalag. För de som hellre vill ta ett dopp i poolen eller gå en tur ut på Svanrevet för att bada i havet så finns det möjligheter till detta. 

Runt klockan 18 är grillen tänd och det är varmt i bastun, så då är det bara att välja om du vill basta eller grilla först. Under Coronatider är antalet gäster begränst till 8 per timme i bastun, så skriv upp dig för det klockslag du helst vill bada bastu, teckningslista hänger på dörren till bastun. 

Varmt välkomna till en trevlig utflykt med vännerna i Bastugillet!

/Styrelsen

Läs mer om Solhejdan och Naturistföreningen Svanrevet på deras hemsida: https://www.scandinavianaturist.org/Svanrevet/node/1