Badresa

Minst en gång om året arrangerar Malmö Bastugilles styrelse en officiell gemensam bussresa till ett badparadis, oftast till Tyskland.
Resan brukar vara över en helg och inkluderar transport, logi och inträde till bastuanläggning. Resan bokas via en resebyrå som omfattas av den statliga resegarantin.

Under året gör bastugillets medlemmar också flera spontana bad- och shoppingresor ner till Tyskland, som sker på privat initiativ. Var och en bokar själv sitt boende och man gör upp om samåkning i egna bilar när medlemmarna träffas i bastun på kallis, eller i Bastugillets Facebookgrupp, så bevaka den om du vill hänga med. 

Vårt favoritresemål är Ostsee-therme i Scharbeutz vid Timmendorfer Strand. En underbar semesterort vid Östersjökusten med många hotell, pensionat och mysiga restauranger samt en mycket fin strandpromenad. Vi bor oftast på hotel Gran Belveder som är ett femstjärnigt lyxhotell  med en enastående frukost. Hotellet är sammanbyggt med Ostsee-therme, ett fantastiskt fint badhus med många olika sorters bastur, där det bjuds på täta aufguss i anläggningens Saunalandschaft. 

Bli medlem i vår Facebookgrupp så får du info när det är dags för nästa Tysklandstur. De resor styrelsen arrangerar meddelas alltid här på hemsidan i god tid.