Välkommen att bli medlem i Bastugillet.
Trivselföreningen för alla som älskar bad, bastu och Ribersborgs kallbadhus!

Det kostar SEK 150/år!
(Medlemsavgiften höjdes till 150 kr/år fr.o.m. 2021, enligt beslut på årsmötet.)
Kom med i gemenskapen idag, få vårt nyhetsbrev med inbjudan till fester, resor och evenemang och många varma stunder i trevligt sällskap!

 

Så här blir du medlem:  

1.) Skriv ditt namn och att du vill bli medlem i ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
2.) Betala in medlemsavgiften till bankgironummer 285-6417. Skriv ditt namn som OCR/text.

 

Eller:

 

Betala med Swish till: 1234060208

Glöm inte maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så att du får del av nyhetsbreven med viktiga nyheter och erbjudande!

 

Betalar du medlemsavgiften i november-december gäller den året ut och även det kommande året.
Vi har även en sluten grupp "Malmö Bastugille" på Facebook. Sök upp gruppen på Facebook och be om att få komma med när du löst ditt medlemskap.

 

Ribersborgs kallbadhus ägs av Malmö Stad. Driften är utarrenderad t.o.m. Januari 2023 till HEKAJO AB. 

Alla frågor om öppettider, drift och underhåll av kallbadhuset hänvisas till ägare och arrendator. Men du får gärna framföra önskemål och synpunkter till oss i styrelsen, eller genom motionoer till vårt årsmöte, så kan vi agera tillsammans för att få igenom förbättringar för oss badare. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller prata med oss när vi ses nere på badet.