Välkommen att bli medlem i Malmö Bastugille!

Trivselföreningen för alla som älskar bad, bastu och Ribersborgs kallbadhus!

Det kostar SEK 150/år!

Kom med i gemenskapen idag, få vårt nyhetsbrev med inbjudan till fester, resor och evenemang och många varma stunder i trevligt sällskap!

Så här blir du medlem: 

1.) Skriv att du vill bli medlem i ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ange namn och adress.

2.) Betala in medlemsavgiften till bankgironummer 285-6417 Skriv ditt namn som OCR/text.

Eller:

swish-logga Betala med Swish till: 1234060208

Glöm inte maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så att du får del av nyhetsbreven med viktiga nyheter och erbjudande! Vi har även en sluten grupp "Malmö Bastugille" på Facebook. Sök upp gruppen på Facebook och be om att få komma med när du löst ditt medlemskap. Medlemsavgiften är per kalenderår.

För nya medlemmar, som betalar  medlemsavgiften i november-december gäller den året ut och även det kommande året. 

Alla nya och gamla medlemmar som betalat kommande årsavgift före årsskiftet deltar i ett lotteri med fina priser. Dragningen sker på årsmötet och vinnarna måste vara närvarande på årsmötet och hämta ut sitt pris på ort och ställe. 

Malmö Bastugille är en trivselförening för stamgästerna på Ribersborgs kallbadhus. Vi är gäster på kallbadhuset sedan 1962, men vi har inget ansvar för driften eller underhållet av kallbadhuset.
Ribersborgs kallbadhus ägs av Malmö Stad (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) . Driften är utarrenderad  sedan 2009 till HEKAJO AB. Frågor om driften av badet och restaurangen ställs till HEKAJO AB Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller fritidsförvaltningen som har ansvar för fastigheten Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Alla frågor om öppettider, drift och underhåll av kallbadhuset hänvisas till ägare och arrendator.
Men du får gärna framföra önskemål och synpunkter till oss i styrelsen, eller genom motioner till vårt årsmöte, så kan vi agera tillsammans för att få igenom förbättringar för oss badare. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller prata med oss när vi ses nere på badet. 

Varmt och innerligt välkommen som medlem!

/Styrelsen