Juldagsdoppet blev en lyckad tillställning med en jämn ström av andra badgäster på T-bryggan under tiden som vi drygt 10 medlemmar från Bastugillet badade, minglade och njöt av glögg och pepparkakor. Vinterbad utan bastu har verkligen blivit populärt under denna märkliga Coronavinter, då många känner tvekan inför trängseln på Ribersborgs kallbadhus. 

På nyårsdagen kl. 14 tar vi det traditionella nyårsdoppet i Coronasäker miljö på T-bryggan. Alla som känner sig manade är också välkomna att avsluta det gamla året med ett dopp på självaste nyårsafton. Samma tid och samma plats. Medtag badlakan, varmt ombyte, het glögg i en termos och pepparkakor efter behov!

 

Vi i styrelsen önskar alla våra medlemmar en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År och ser fram mot en vår med sol och värme, utan Corona-restriktioner, så att vi kan återuppta alla våra vanliga aktiviteter med FESTER, BADRESOR och TREVLIG GEMENSKAP!

 Tills dess får vi hjälpas åt att bromsa Coronaspridningen genom att hålla avstånd och inte umgås inomhus mer än inom familjekretsen!