Utflykt till Svanrevet 21 Augusti

Följ med Bastugillet till Skanör!

Bad, Bastu och grillkväll i goda vänners lag!

 

Lördagen den 21 augusti gör vi en heldagsutflykt till det natursköna Svanrevet i Skanör och hälsar på våra vänner på Solhejdans naturistcamping. Där blir det en guidad tur för de som aldrig förr besökt campingen och sen väntar timmar av bad ute på revet eller i föreningens fina simbassäng inne på campingen. Vid 18-tiden tänds grillen och bastun och vi kan koppla av med medhavd grillmat, kanske ett parti boule, bastubad och dopp i bassängen. För alla som vill övernatta i egna tält går det bra att boka tältplats till ordinarie pris via campingens hemsida:

https://www.scandinavianaturist.org/solhejdan/sv/node/78

Vi samåker dit i egna bilar eller med Skånetrafikens buss 100 till Skanör. Har du ingen att åka med så skriv en rad till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kan vi försöka pussla ihop samåkandet. Ta med lunchmat, eftermiddagsfika och grillmat och dryck. Samt badhanddukar, solkräm och badskor samt inte minst vattenflaska, för ute på revet finns ingen möjlighet att köpa dricka. (Inne på campingen finns en kiosk med begränsat öppethållande där du kan kompletteringshandla mat och dryck vid behov) Tält och sovsäck om du planerar att övernatta. Glöm inte att boka tältplats!
Samling kl. 11 vid grinden från parkeringen. eller vid 18-tiden vid grillen.
Välkomna/
Styrelsen
PS: Anmäl dig via eventet på Facebooksidan Malmö Bastugille eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi vet hur många som kommer!