Häng med vännerna i Bastugillet till Tyskland: 


Under påskhelgen planerar flera medlemmar av Malmö Bastugille att åka ner till vårt älskade badparadis https://www.ostsee-therme.de/ i Scharbeutz vid den underbara semesterorten Timmendorfer Strand och deras fantastiska bastulandskap. Passa på att hänga med om du aldrig varit där! Det blir en oförglömlig upplevelse.
I år blir det två möjligheter, antingen helgen före påsk, 8-10 april, eller under själva påskhelgen 14 – 18 april. Välj det som passar dig bäst, prata dig samman med andra som är intresserade av samma dagar så att ni kan samåka och boka själv ert boende på https://www.hotel-belveder.de/ eller annat boende i Timmendorfer Strand. (Bor man på hotell Belveder ingår inträde till badet. Det finns gott om hotell och pensionat i Timmendorfer Strand och Scharbeutz, som kan bokas via https://sv.hotels.com/, eller http://www.booking.com/. Väljer du annat boende tillkommer en kostnad per dag på 37 Euro för inträde på badet. Man kan köpa biljett till badet i förväg på hemsidan: https://www.ostseetherme-shop.de/), eller vid ankomst i badkassan. I skrivande stund gäller krav på munskydd fram till badkassan och covidpass, samt färskt covidtest och de har begränsat antalet samtidiga besökare på anläggningen, men förhoppningsvis lättar de på restriktionerna innan påsken.
Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om du är intresserad av att åka med. Har du ingen att åka med kan vi kanske ordna plats i nån bil.

Vi ses i Timmendorfer Strand!

/Styrelsen