Årsmötet 2022 blev en trivsam kväll i goda vänners lag!

Marianne Klimm, som genom sitt engagemang i simklubben Ran varit kallis trogen långt innan Bastugillet tog badet i besittning 1962 och som gjort en enastående  insats i Bastugillets styrelse under många år, belönades under årsmötet 2022 med blommor, presentkort, diplom och den fina utmärkelsen som hedersmedlem i Bastugillet. Det är bara två medlemmar som mottagit denna hedersbetygelse från Bastugillet tidigare.

Det blev en mycket lugn och trevlig kväll när Bastugillet höll årsmöte 2022. Det första årsmötet efter pandemin som kunde hållas stadgeenligt i mars månad, inomhus. Styrelsen omvaldes i sin helhet och den avgående valberedningen, bestående av Gunvor Olsson och Christer Lindgren avtackades med blommor efter väl utfört värv.
Till ny valberedning utsågs Anna Kling och Anders Nilsson. Mötet antog en skrivelse till Malmö kommun om behovet av att bygga ut kallbadhuset och öka öppettiderna, samt åtgärda en del andra förhållande på badet nu när trängseln på det populära badhuset är värre än nånsin. En ny treårig arrendeperiod tar sin början i januari 2023 och ska kallbadhuset kunna få bättre kapacitet måste kommunen inleda det arbetet före nästa arrendeperiod, 
Efter de snabbt avklarade årsmötesförhandlingarna väntade en trevlig och välsmakande middag på Restaurang Ribersborg, som var platsen för årsmötet. Efter den långa och påfrestande tiden med Coronarestriktioner kändes det väldigt trevligt att träffa alla vännerna i Bastugillet igen och sitta ner tillsammans vid ett festdukat bord.