(Bilden av den vackra bastun på Norra Kallbadhuset har vi lånat från deras Facebooksida och är tagen vid annat tillfälle) 

Lördagen den den 2 april begav sig ett dussin medlemmar i Bastugillet till Helsingborg, där de tyska aufgussmästarna Pang och Christian bjöd på flera härliga aufguss under en och en halv timme.

Inbjudan hade förmedlats på årsmötet och skickats ut via Bastugillets Facebookgrupp. Har du inte tillgång till Facebookruppen MALMÖ BASTUGILLE än, så sök upp gruppen på Facebook och be om att få komma med i gruppen. Det är en sluten grupp på Facebook, avsedd för alla medlemmar i Malmö Bastugille. Här diskuterar vi smått och stort, tipsar om evenemang i vår närhet och håller kontakten med andra medlemmar. Alla våra egna arrangemang som Bastugillet är värdar för annonseras också ut på vår hemsida och via nyhetsbrev till medlemmarna. Men spontana resor och t.ex. grillfester vid brygga 10 som sker på initiativ av någon eller några medlemmar meddelas bara via Faceboogruppen MALMÖ BASTUGILLE, så se till att vara med där så att du inte missar nåt.