Sol, bad, grillning och bastu när vännerna i Bastugillet besökte Solhejdan och Svanrevet i Skanör. 

Lördagen den 20 augusti åkte ett gäng från Bastugillet till våra vänner i Svanrevets Naturistförening i Skanör för vår traditionella bad- bastu och grillkväll på Solhejdan!
Föreningen Svanrevet har en stor fin camping, Solhejdan med swimingpool, bastu och en fin grillplats med havsutsikt, där vi kunde njuta av solnedgången efter ett par timmar ute på revet med sol och bad. Vi samåkte ner ned med egna bilar efter att ha samordnat resan via Facebookgruppen Malmö Bastugille, som alla memdlemmar har tillgång till. 
Vi fick ett fint mottagande av en av Solhejdans långliggare, Roland Winther, som hade lovat att ta hand om oss. De som aldrig besökt området förut fick en guidad tur på den idylliska och föga kända campingplatsen. Sen blev det ett par härliga timmar ute på revet med uppfriskande bad innan grillen och bastun väntade. Flera passade också på att ta ett dopp i poolen medan grillen blev varm. Bastugillets årliga utflykt till Solhejdan börjar bli en tradition nu, eftersom det var tredje gången vi besökte den fina och välordade campingen. Förhoppningsvis kan vi göra om detta uppskattade arrangemang i slutet av nästa sommar igen.  

OBS! Detta var ett unikt tillfälle att besöka Solhejdan, som normalt bara tar emot organiserade naturister.

Är du intresserad av att bli medlem i Naturistföreningen Svanrevet också så kolla in deras hemsida. 

Vill du åka ner till Solhejdan och övernatta, efter att du löst medlemskap i NF Svanrevetfår du boka campingplats eller husvagnsplats på deras hemsida. Det finns också två stugor till uthyrning veckovis, men där gäller det att boka i tid, eftersom de är mycket hårt bokade under högsäsongen. Vintertid erbjuder föreningen träffar med möjlighet till bad, bastu och motionssimning varje helg, från och med hösten 2022 i Simhallen i Kävlinge. Läs mer om hur du blir medlem på deras hemsida: 

https://www.scandinavianaturist.org/solhejdan/