Massor av aufguss, skratt, glädje och gemenskap

En underbar kväll i goda vänners lag!

 

Bastugillets höstfest den 12 november 2022 på Ribersborgs kallbadhus går till historien som en helt magisk kväll med god mat och trevlig gemenskap och underbara aufguss i tre bastur samtidigt. Mellan aufgussen blev det välbehövlig återhämtning med dopp i havet och förfriskningar i form av frukt och juice ute på bryggan. I ångbastun bjöd Madelaine Vintback på sina doftrika aufguss med tema från naturen och hon fick assistans  av Thomas och Fia. I den tysta bastun bjöd Ludibeth Aalborg och Lars Olsson på danska saunagys och i den vedeldade bastun kunde bastugillets medlemmar teckna sig för att ge egna mycket uppskattade aufguss. 

Kvällens aufgussmästare Ludibeth Aalborg, Lars Olsson, Madelaine Vintback och kvällens badvärd Fia Wester presenterades och fick presenter av Bastugillets ordförande Lars-Gunnar Bengtsson. 

Det rådde en stor samstämighet bland besökarna att det här måste vi göra om snart och styrelsen planerar redan för en vinterfest med liknande upplägg. Inbjudan kommer här på hemsidan så fort allt är klart. Tack alla som medverkade för att ni gjorde detta till en oförglömlig kväll. /Styrelsen