En riktigt God Jul & ett Gott Nytt År, önskar vi alla gamla och nya medlemmar i Bastugillet!

Glädjande nog strömmar det till många nya medlemmar i föreningen för alla som älskar bad, bastu, aufguss och gemenskapen på Ribersborgs kallbadhus. Vårt Paradis på jorden!

Vi lämnar ett intensivt verksamhetsår bakom oss med många härliga fester och utflykter och blickar fram emot ännu ett  innehållsrikt och roligt år med många aktiviteter. 
Håll utkik här på hemsidan och i Facebookgruppen efter inbjudningar till kommande arrangemang! Det är hög tid att betala medlemsavgiften för 2023 nu. 
Betalar du före årsskiftet deltar du i ett lotteri med fina priser. Dragning sker på årsmötet, som är planerat till den 15 mars!
Nu närmast väntar juldagsdoppet och nyårsdoppet, Trettondehelgen i Timmendorfer Strand och kallbadsveckan i Helsingborg. I februari planerar vi en vinterfest 
på Ribersborgs kallbadhus. Inbjudan kommer här på hemsidan och via vårt nyhetsbrev samt Facebookgruppen MALMÖ BASTUGILLE när allt är klart. Glöm inte rösta på Årets Badare. Det ska vara en kvinna i år enligt stadgarna. Prisutdelningen sker på årsmötet! Skicka din nominering med epost till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Njut nu av julledigheten och bjud med dina nära och kära till gemenskapen i Malmö Bastugille! Vad kan vara en bättre julklapp än ett medlemskap i Bastugillet? 
Vi ses i ångan!
/Styrelsen