Unna dig några sköna dagar i badparadiset!

Bastugillet planerar en ny resa till vårt favoritresemål, badparadiset Ostsee therme i Scharbeutz och den härliga semesterorten Timmendorfer Strand den 14-16 april. Där njuter vi av bad- och bastu med många sköna aufguss, varvat med stärkande promenader på strandpromenaden längs Östersjökusten och mysiga fikastunder på uteserveringarna i den pittoreska byn Timmendorfer strand. Vi samåker dit i egna bilar och var och en bokar själv sitt boende.

Så om du är sugen att följa med får du boka ditt boende nu på hotell Belveder eller nåt annat hotell eller pensionat i Timmendorfer Strand och försök hitta nån att samåka med så ses vi i Timmendorfer Strand. Skulle nån ha möjlighet att hyra/låna en minibuss så är det mycket välkommet, eftersom det spar resekostnaderna och det är nog inga svårigheter att få ihop ett gäng intresserade medresenärer.

Har du aldrig varit med förr så hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller prata med oss i bastun så kanske vi kan berätta mer om hur det funkar med våra resor och kanske hjälpa dig att hitta nån att samåka med. Sök boende via bokningssajterna hotels.com, eller booking.com, trivago.se eller nån annan bokningssajt om du vill hitta alternativ till Hotell Belveder, men tänk på att om du inte bor på badets eget hotell tillkommer kostnaden för inträde på badet. 

OBS! NY RABATTKOD (* gäller för alla nya erbjudandensbokningar via hotel Belveders hemsida https://www.hotel-belveder.de/ överlåtbar till vänner och släktingar; kan lösas in i begränsad omfattning till och med 15 maj 2023.; gäller ej i kombination med andra rabatter. Kopiera bokningskod: BelV2023 och klistra in den i det angivna fältet.)

Vi ses i Timmendorfer Strand!

/Styrelsen

PS. Nästa resa med Bastugillet blir preliminärt första helgen i november. Boka redan idag, för priset stiger ju närmare inpå resdagarna vi kommer. Avbokning är gratis intill sju dagar före anresedagen.