Det blev ett par underbara dagar i badparadiset Ostsee-therme och den charmiga semesterorten Timmendorfer Strand för de 15 medlemmarna i Malmö Bastugille som styrde kosan söderut 14-16 april. Många skratt, mycket bad och oräkneligt antal aufguss, härliga promenader längs Östersjökusten och fika på byns uteserveringar med mycket god mat och inte minst vårens primörer, färska sparris med skinka och bearnasisesås.

Alla deltagare var rörande eniga om att det här måste vi göra om snart och vi har redan bestämt oss för att förlägga nästa resa till den 3-5 november. Boka ditt boende redan nu på hotell Belveder, så försöker vi samordna resan dit med egna bilar. Kan nån fixa fram en minibuss blir reskostnaden betydligt lägre per person för de som åker med den. Har du aldrig varit med på våra uppskattade resor förut så prata med nån av oss i styrelsen när vi ses i bastun, så kan vi kanske hjälpa dig med goda råd och hjälpa till att organisera samåkningen.

Observera att priset för hotellrummen stiger ju närmare vi kommer 3-5 november. Det krävs ingen förskottsbetalning och man kan avboka gratis intill 7 dagar före ankomstdatum, om man får förhinder. Rummen är stora och rymliga, så det går utmärkt att boka en extrasäng och vara 3 personer som delar ett rum på Hotell Belveder. Eller sök ett billgare boende på nåt pensionat i Timmendorfer strand. Det finns mängder av hotell, pensionat och lägenheter i olika prisklasser att hyra i Timmendorfer Strand. Men tänk på att inträde till badet är gratis för Hotell Belveders gäster och om du väljer annat boende tillkommer en avgift på 36 Euro för varje heldag på badet.