Det blev tre härliga avkopplande dagar i Timmendorfer Strand för gänget från Bastugillet som hängde med på vår gemensamma resa dit den 3-5 november 2023. Vi blev sammanlagt 17 medlemmar som strålade samman på Ostsee-therme, där vi njöt ohämmat av mängder med aufguss och många sköna stunder i de fina basturna.

För två av våra medlemmar var det första gången de besökte badparadiset Ostsee-therme och de hade idel lovord över badet, hotellet och hela arrangemanget, med den härliga gemenskapen i gruppen. Så det lär bli fler resor till Timmendorfer Strand framöver. Faktum är att så gott som alla Bastugillets medlemmar som följt med på våra resor under årens lopp har återvänt flera gånger, när Bastugillet bestämt datum för dessa uppskattade resor. 

 

 

Nästa resa med Bastugillet till badparadiset Ostsee-therme och den charmiga semesterorten Timmendorfer Strand blir i trettondehelgen, den 5-7 januari 2024. Boka ditt boende redan nu på hotell Belveder, så försöker vi samordna resan dit med egna bilar. Kan nån fixa fram en minibuss blir resekostnaden betydligt lägre per person för de som åker med den. Har du aldrig varit med på våra uppskattade resor förut så prata med nån av oss i styrelsen när vi ses i bastun, så kan vi kanske hjälpa dig med goda råd och hjälpa till att organisera samåkningen.

Observera att priset för hotellrummen stiger ju närmare vi kommer trettondehelgen. Det krävs ingen förskottsbetalning och man kan avboka gratis intill 7 dagar före ankomstdatum, om man får förhinder. Rummen är stora och rymliga, så det går utmärkt att boka en extrasäng och vara 3 personer som delar ett rum på Hotell Belveder. Eller sök ett billgare boende på nåt pensionat i Timmendorfer strand. Det finns mängder av hotell, pensionat och lägenheter i olika prisklasser att hyra i Timmendorfer Strand. Men tänk på att inträde till badet är gratis för Hotell Belveders gäster och om du väljer annat boende tillkommer en avgift på 36 Euro för varje heldag på badet. 

Läs mer på badets hemsida: https://www.ostsee-therme.de/

 

Jämför priser och sök alternativt boende via bokningssajterna t.ex. Booking.com eller t.ex. Hotels.com, så ses vi i Timmendorfer Strand. (Skriv gärna en rad till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.,  eller skriv på vår Facebooksida när du bokat, så att vi kan hålla kontakt under resan) 

Varmt välkomna!/Styrelsen