Lyckad advensfika med bastubad och aufguss - Nu väntar nyårsbad den 29 december!

Det blev en mycket lyckad tillställning med många nöjda och glada gäster när Bastugillet inbjöd till adventsfika på Öresunds Funkis, den 2 december, med kaffe, glögg, lussebulle och pepparkaka i caféet, samt bad, bastu och aufguss i bastubyggnaden under hela eftermiddagen.

Bryggan och stranden framför bastun var avstängd pga en pågående renovering, av stranden, så det blev en lite längre promenad än vanligt för de som dristade sig till ett dopp i Öresunds iskalla böljor mellan de heta aufgussen. Men ingen klagade på detta trots isiga trappsteg på bryggan.  

Nu ser vi fram emot NYÅRSBADET, fredagen den 29 december på Öresunds Funkis. Vi bjuder på ett glas bubbel, samt varmkorv med bröd, kaffe och kaka, samt mängder av härliga aufguss. Öppet kl 15-19, sista insläpp kl 18.

Så kom när det passar dig, mellan klockan 15-18. Vi planerar att köra aufguss varje jämn timme och kanske nån gång däremellan om det kommer många badsugna medlemmar. 

Pris 50 kr för medlemmar. (Obs! medlemskap obligatoriskt den här gången. Löser du medlemskap nu i december gäller det hela 2024 och ger rabatt på alla våra arrangemang under året! Och alla som löst medlemskap före årsskiftet deltar i ett lotteri med fina priser. dragning sker på årsmötet i mars!) De som anmälde sig och betalade för den inställda festen den 20 oktober och inte deltog den 2 december betalar bara 20 kr. 

Anmäl dig via Swish till:

1234060208 senast 26 december 

 

Ångande varmt och innerligt välkomna!
/Styrelsen