Tysklandsresan:

Inget midnattsdopp i Trettondelgen på Ostsee-therme

Bastugillets planerade resa till Ostsee-therme har drabbats av ett oväntat bakslag. Ledningen för badet och hotel Belveder har meddelat att den pågående renoveringen försenats och därför har man beslutat att ställa in det populära Midnattsdoppet "Lange Sauna Nacht" lördagen den 6 januari, med musikunderhållning inne på badet, partyaufguss, kollektivt nattbad i havet och förlängt öppethållande till klockan 2 på natten. Så det blir en helt vanlig helg på Ostsee-therme, med lugna bad- och bastusessioner och öppethållande till klockan 23. En del av badet är avstängt för den pågående renoveringen. 
 Många av Bastugillets medlemmar som sett fram emot "Lange Sauna Nacht" i Trettondehelgen, har nu valt att skjuta upp sin resa till den  3-5 maj då renoveringen av badet ska vara klar och man åter firar "Lange Sauna Nacht" med massor av jippo inne på badet och öppethållande till kl 2 på natten.  Vill du hänga med på resan i maj så boka ditt boende redan nu. Priserna på hotel Belveder stiger ju närmare 3-5 maj vi kommer.
Men några eldsjälar i Bastugillet håller fast vid planerna att åka till Timmendorfer Strand i Trettondehelgen trots allt. Så om du vill ha lugna sköna dagar i Timmendorfer Strand i Trettondehelgen, så boka ditt boende redan nu, så försöker vi samordna resan när vi ses på kallis, eller via Facebookgruppen Malmö Bastugille. Bokade rum på hotel Belveder kan avbokas gratis intill 7 dagar före ankomstdagen.

Läs mer när vi uppdaterar här på hemsidan och Boka ditt boende redan nu på hotell Belveder