Det är hög tid att nominera årets badare nu! Skriv ett mail till styrelsen  med namn på den medlem som bidragit mest till trivseln och gemenskapen i bastun. Enligt reglerna ska det vara en man i år. Ledamöterna i styrelsen är rösträknare och kan inte komma ifråga som mottagare av priset. Läs mer om priset ÅRETS BADARE.

Tillkännagivandet av pristagaren och överlämning av priset sker vid en cermoni under årsmötet, som äger rum den 21 mars 2024 på Öresunds Funkis. Skriv in datumet i din almanacka redan nu. Kallelse med handlingar till årsmötet kommer med e-post senast 14 dagar före årsmötet. 

Vår kassör Peter Norlin och suppelanten Therese Gunnarsson har meddelat att de inte ställer upp för omval, så om du är intresserad av att delta i arbetet i Bastugillets styrelse, så hör av dig till valberedningen som består av Anna Kling och Anders Nilsson, eller direkt till oss i styrelsen. 

 

När du ändå har almanackan framme så notera att vi bjuder in till vinterfest på kallis lördagen den 10 februari för alla Bastugillets medlemmar. Inbjudan med program och meny för kvällen samt kostnaden för kalaset och hur du anmäler dig kommer att meddelas här på hemsidan och Facebooksidan, samt via nyhetsbrev, när allt är klart. Men notera datumet redan nu, så att du inte missar detta. 

Observera att vårens tysklandsresa är senarelagd eftersom hotellet höjt priserna i april. Så den 3-5 maj åker vi till Tyskland, som tidigare meddelats. Läs mer i artikeln om Timmendorfer Strand här på sidan. 

Ha nu en riktigt God Jul och ett gott nytt år!

/Styrelsen