Det blev en oförglömlig kväll på Ribersborgs Kallbadhus när Bastugillet bjöd in till vinterfest 2024. Sammanlagt 68 medlemmar slöt upp till den gemensamma måltiden i restaurangen, som bestod av Picadillo - mexikansk gryta på vildsvinsfärs alternativt vegansk Picadillo, Ångat ris, Bönsallad, Haricot Verts, Grönsallad, Nachos, Bröd och Vispat smör. En maträtt som föll alla i smaken och det sades många uppskattande ord till kvällens kock Isabell.

Efter Festmiddagen i restaurangen, slöt ytterligare några sena gäster upp och det blev bad, bastu och massor av aufguss av våra skickliga aufgussmästare i tre bastur samtidigt ända till midnatt. Kvällens badvärd Andrea servade aufgussmästarna med aufgussoljor enligt önskemål och såg till att alla badgäster trivdes och mådde bra. 
Stämningen var på topp under aufgussen och när de svettiga och rödlätta gästerna störtade ut ur basturna för ett kylande dopp i Öresunds vågor, ekade skratten inne på kallbadhuset. Mellan de heta aufgussen serverades det frukt och juice till de törstiga badgästerna och det fanns flera sorters utsökta Sauna-peelings att välja bland för alla som ville passa på att ägna sig åt lite hudvård och få mjuk fin hy.
Så det var ett gäng idel nöjda och glada badgäster som strosade hemåt längs badbryggan i den isande kalla och mörka vinternatten.