Bastugillets vandringspris ÅRETS BADARE går till den badare som spridit mest trivsel, glädje och gemenskap i basturna under året som gått. Enligt reglerna går priset vartannat år till en kvinna och vartannat år till en man och i år är det dags att rösta på en kvinna. Vid styrelsemötet den 7 februari beslöt vi att offentliggöra namnen på de som nominerats i år och nu är det dags för medlemmarna att rösta på den kvinna som gjort sig mest förtjänt av en inteckning i vandringspriset. Observera! Detta är ett internt pris för Malmö Bastugillets medlemmar, så vill du rösta eller har blivit nominerad, stryks namnet vid röstsammanräkningen om du inte är medlem. Men det kostar ju bara 150 kr/år att vara medlem och då får du vara med på alla våra arrangemang till subventionerat pris. Så det kan det väl vara värt? 

 

Här är namnen på dem som nominerats i år:

  • Charlotte Grönkvist  

  • Eva Lidforsen 

  • Juliana Öhlmajer

  • Betty Arbodela

  • Gunvor Olsson

 

Skicka din röst till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 1 mars. Vinnaren tillkännages på årsmötet den 15 mars, då priset överlämnas. 

Läs allt om vandringspriset Årets Badare och se vilka som vunnit det ärorika priset tidigare år under fliken AKTIVITETER/ÅRETS BADARE ovan