Kallelse till  Bastugillets årsmöte onsdagen den 15 mars kl 18 på Restaurang Ribersborg (vid parkeringen) 

Vid årsmötesförhandlingarna kommer styrelsen att presentera ett förslag till uppdaterade stadgar för Malmö Bastugille. Våra nuvarande stadgar är från 1950 och behöver anpassas till tidens krav på föreningsstadgar.

Det ärorika vandringspriset till årets badare kommer också att utdelas vid årsmötet. Gå in på hemsidan och läs mer om vandringspriset Årets Badare!

Efter årsmötesförhandlingarna inbjudes alla medlemmar att deltaga i en gemensam middag och vid kaffet kommer vår gästföreläsare  Henrik Ljungquist visa sin film om bastukulturen i Finland och berätta mer hur finnarna lyckats få det finska ordet SAUNA etablerat som ett begrepp för bastukultur runt hela jordklotet.  

Menyn: 
Alt 1: Fläskfilé på planka med bearnaisesås, grilltomat. baconlindad haricot verts, duchessepotatis. pris: 205 kr
Alt 2: Rimmad lättstekt lax, puré på pumpa med smak av miso shiitakesvamp, friterad rispapper, picklad fänkål. Pris: 255 kr
Alt 3: Grillad rotselleri med pumpapuré, crudite med äpple och äpple och örtolja, rostade hasselnötter. Pris: 165 kr 
Var och en betalar själv sin meny och måltidsdryck vid ankomsten, före årsmötesförhandlingarna. 

Så reservera onsdagen den 15 mars redan nu för detta. Kallelsen med årsmöteshandlingar har skickats med e-post till samtliga medlemmar med känd e-postadress. Har du inte fått kallelsen så skriv en rad till styrelsen@bastugillet,se

 

OBS! Sista anmälningsdag till middagen efter årsmötet är onsdagen den 8 mars! Skriv i din anmälan vad du vill äta! Skicka anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! Mat och ev måltidsdryck betalar du direkt till krögaren vid ankomsten till restaurangen. 

Notera också att Medlemsavgiften för 2023 måste vara betald i god tid före årsmötet för att få rösträtt på mötet, så kolla i din swish-historik att du betalt medlemsavgiften i år. 

Alla nya och gamla medlemmar som betalat medlemsavgift för 2023 före årsskiftet deltar i ett lotteri med fina priser. Dragningen sker på årsmötet och vinnarna måste vara närvarande på årsmötet och hämta ut sitt pris på ort och ställe. 

Varmt och innerligt välkomna!

/Styrelsen